| Berbat Ötesi Espriler... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cherez Moderatör
Rep Gücü : 5 Kayıt tarihi : 25/04/10 Yaş : 34 Nerden : Karşıyaka
| Konu: Berbat Ötesi Espriler... Salı Mayıs 18, 2010 9:12 pm | |
| Evet Arkadaşlar Bu Konuda Günlük Hayatta Arkadaşlarına Ve Ya Bir Ortamda Yaptığınız Ve Ya Size Yapılan İğrenç Esprileri Burada Paylaşabiliriz..İlk Olarak Ben Başlayayım Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar ? Cevap : Buradan açılmaz Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor... Kızda bir fizik var abi! Einstein yanında halt etmiş... İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez... Ruhunuzu satmayın! Kiralayın Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın Bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir Ey yükselen nesil ! Aşağı in lan Tam düne alışırken bugün oldu Can Bedenden çıkamayınca ne olur ? Diğer Derslere Geç Kalır. | |
|
| |
toho Azimli Üye
Rep Gücü : 111 Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Salı Mayıs 18, 2010 9:14 pm | |
| Hahaha Süper Ötesi O Bicim Olmus | |
|
| |
IIAnqeLII Azimli Üye
Rep Gücü : 127 Kayıt tarihi : 14/05/10 Yaş : 31 Nerden : Néréyé qéLDik..
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Salı Mayıs 18, 2010 9:18 pm | |
| Sakla samanı İnekler Ac Kalsın | |
|
| |
toho Azimli Üye
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Salı Mayıs 18, 2010 9:19 pm | |
| Cidden Bu Daha Berbatti | |
|
| |
IIAnqeLII Azimli Üye
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Salı Mayıs 18, 2010 9:57 pm | |
| Sa0lasın asqum 0rtama Uyum Saglamak ProfesyoneLLigimdir De | |
|
| |
IESPOR Foruma Alışıyor
Rep Gücü : 21 Kayıt tarihi : 15/05/10
| Konu: .... Salı Mayıs 18, 2010 10:13 pm | |
| bir espiri patlattım 2 ölü bir yaralı xDxDxD | |
|
| |
Clubbers Foruma Isındı
Rep Gücü : 55 Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 28 Nerden : İstanbuL
| Konu: En bastakini sevdim :D Salı Mayıs 18, 2010 10:51 pm | |
| Cok güzel espriler devamini bekleriz | |
|
| |
SLaYeR Foruma Isındı
Rep Gücü : 67 Kayıt tarihi : 14/05/10 Nerden : İsTaNBuL
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 7:42 am | |
| 3 tane sevgilim.Ama aldatmıyorum hiçbirini. Sinemada 10 dk ara dediler ben 20 dk aradım bulamadım. İngiliz,Fransız ve Türk bir uçaktan sırayla atlamışlar sıra kırılmış ölmüşler. Aç ayı oynamaz yedek kulübesinde oturur. Güneş halen sıcak fazla uzağa gitmiş olamazlar. Yarim döner neye benzer diğer yarısına. Hünkar beğendi sende beğen. sana cemin selamı var! hangi cem? söylemicem. Yemekte içli köftevardı dokunsan ağliyacak. Bizim evde vanayı kapat diyince akan sular durur. Bunlarda benden olsun | |
|
| |
Cherez Moderatör
Rep Gücü : 5 Kayıt tarihi : 25/04/10 Yaş : 34 Nerden : Karşıyaka
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:22 am | |
| Bunlar da benden olsun Soru: Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap: Denizaltıları bozulunca iterek götürmeye kalkmışlar Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı. Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1- Small Memiş 2- Medium Memiş 3- Large Memiş 4- Xlarge Memiş Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden? Cevap: Çünkü adamın yaşgünüymüş Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur. Adam 7 gün boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir? Cevap: Pilot Kalem Bu ericson başka erik yok Soru: adamın biri yatmadan önce baş ucuna bi bardak su koyuyomuş nie? Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü war... A: Boynum tutuldu B: eeee... A: Ben de kulaklarımı kiraya verdim Soru: Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap: Çünkü Windows açıkmış. Ordunun Dereleri Üstünde Aksa Ne Olur.. ? Newton G** Olur. Kimse Yanlış Anlamasın Arkadaşlar Sizleri Güldürebildiysem Ne Mutlu Bana Esprilere Devam Edelim | |
|
| |
IIAnqeLII Azimli Üye
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 9:55 am | |
| Sigara Saglıga Zararlıdır (İMZA=PURO) | |
|
| |
toho Azimli Üye
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:37 am | |
| Zuhahaha Hepside Birbirinde Güzeldi | |
|
| |
IESPOR Foruma Alışıyor
Rep Gücü : 21 Kayıt tarihi : 15/05/10
| Konu: ... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:42 am | |
| gerçekten iğrenç hepside | |
|
| |
toho Azimli Üye
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 11:43 am | |
| igrenc Falan Güldürüyolar Ya Sen Ona Bak | |
|
| |
SLaYeR Foruma Isındı
Rep Gücü : 67 Kayıt tarihi : 14/05/10 Nerden : İsTaNBuL
| |
| |
dogukankrk Azimli Üye
Rep Gücü : 103 Kayıt tarihi : 15/05/10
| Konu: Geri: Berbat Ötesi Espriler... Çarş. Mayıs 19, 2010 4:24 pm | |
| Bana yağ çekme. Zaten kolestrolüm yeterince yüksek. +Teoman onuncu kattan düşünce nolur? -Paramparça. Hakkımızı isteriz. İmza: Hakkı'nın karısı ve arkadaşları +Abi yazbuz var mı? - Malesef kalmadı. +Peki kışbuz var mı? +Hakkı ölünce ne olur? -Hakkı rahmetine kavuşmuş olur +Hakkı ölünce ne olur? -Hakkı rahmetine kavuşmuş olur +Posta Kodu! -Kime kodu? Sana büfede bi iş buldum. Büfede yedigün vereceksin. Adamın birinin bacakları kireçlenmiş, calgon kullanmasını önermişler Geçen gün fırında patates yiyorduk. Fırın sıcak geldi, bahçeye çıktık. Sana Ceren'in selamı var. -Hangi Ceren? +Tenceren. +En karlı Erol hangisidir? -Profiterol. +Ne diyor? -Gerard Depardieu Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da... Sandığımdan daha zekiymişsin... Çeyiz sandığımdan. +Adamın biri balkondan atlamış, ölmüş. Biri daha atlamış, ölmemiş. Neden? -Çünkü ölenle ölünmez İbo'nun sana selamı var? -Hangi İbo? +Haribo. +Kel nasıl çağırılır? -Heykel! +Aç mısın? -Evet. +Sandalye! Ali ağaca çıkmaya bayılıyormuş. Ağaca çıkarken bayılmış. +Falım var mı? -Gelin bakalım. Hayvanat bahçesine girersen n'olur? -Başına hayvan düşer. +Zencinin biri koluna bakarak makyaj yapıyormuş. Neden? -Çünkü karakolda ayna varmış. +Beni kimse yenemez! -Hayır, Hande Yener. Altın madenine girersem n'olur? -Alt kızar. En kahraman ilimiz hangisidir? -Batman. Size iii gülüsmeler... | |
|
| |
| Berbat Ötesi Espriler... | |
|